lauantai 16. maaliskuuta 2013

Ensimmäinen lämmin ateria

Puoli vuotta remonttia: puoli vuotta salaattia ja muuta raakaruokaa tai mikrossa lämmitettyjä lihapullia. Nyt tosin remppa alkaa olla onneksi loppusuoralla ja tyhjyyttään ammottavan aukon tilalle on saatu aikaiseksi ihan oikea pieni keittiö!

Perjantaina lähdin ruokaostoksille tarkoituksena ostaa ainoastaan kanaa ja lisukkeita. Kaupasta palatessa huomasin, että mukaan oli tarttunut lisukkeita vaikka millä mitalla sekä kaikkea muuta tarpeellista tai tarpeetonta. Kuitenkin itse kana, jota lähdin kaupasta hakemaan, jäi myös sinne. Olin ohittanut lihahyllyn täydestä tottumuksesta! Tosin eipä sillä niin väliä, koska en omistanut ennen tätä päivää edes paistinpannua, koska olin heittänyt nykyiseen asuntooni muutettua pannut ja kattilat menemään. Tänään siis suunnistin Hakaniemen Sokokseen ja ostin paistinpannun, kanaa ja muuta tarpeellista keittiöön.

Kovan sotkemisen jälkeen ihkaoman kodin ensimmäinen lämmin ateria oli tehty valmiiksi. Alla olevat kuvat keittiöstä on kuitenkin otettu ennen kokkauspuuhiin alkamista ;)

Kaasuliesi on asennettu 50 mm paksuun koivutasoon

Keittiön välitila on peitetty harmaalla hohtavalla välitilalaminaatilla

Whirlpoolin liesi toiminnassa

Oraksen hana ja Franken pyöreä allas

Keittiön kaapit ovat vahattua massiivikoivua (cari.fi)

Keittiön pöytä odottaa valmistumistaan, joten tuolit nököttävät vielä pinossa


Ennen keittiön asennusta pieni ruuanlaittosoppi näytti kohtuullisen karulta eli tältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti