sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Touhua ja tohinaa

Heinäkuun viimeisiä päiviä viedään ja ihmettelenpä vain, minne tämäkin kesä on karannut - tekemistä on ollut niin paljon, ettei oikein ole ehtinyt hengähtää edes päiväksi ja ihastella taivaalla lipuvia poutapilviä. Tosin viime viikolla makasin kuumeessa muutaman päivän kotosalla ilman televisiota, tietokonetta tai Internet-yhteyttä, joten ehdin hetken ihastella niitä pilviäkin. Varmaan jo kroppakin varoittelee kesäflunssalla, että olisi aika rauhoittua ja ottaa muutama rento koti-ilta kaiken häslingin keskelle..

Pari viikkoa sitten kävin Virossa pienellä yllättysreissulla, koska Tallinnan matkan oli alkujaan tarkoitus kestää vain päivän, mutta lahden yli vierailu pitenikin vuorokauden visiitiksi :) Viikolla kävin illallisristeilyllä Helsingin edustalla Suomenlinnan ja saariston kautta, mutta sieltä ei valitettavasti ole yhtäkään kuvaa, koska tämäkin vesimatka oli totaalinen yllätys enkä siis ymmärtänyt ottaa kameraa matkaan. Lauantaina eli eilen kävimme kolmen naisen koplan kera Kaljakellunnassa piraattiteeman ja "Bella Bandidas"- "tatuointien" vauhdittamina. Tosin hurja ryhmä ei edennyt kellumalla järisyttävän kovaa kyytiä, vaikka paattien kyljessä komeilikin teksti Super Express..

Uuden kodin ehdottomasti parhaita puolia on taloyhtiön rauhallinen kattoterassi, jossa aurinkoisella säällä istuskellessa voi kuvitella olevansa jossakin päin Etelä- tai Keski-Eurooppaa. Moni päivä onkin alkanut rentouttavalla aamupalalla heräilevää kaupunkia ihastelemalla.


Viron maalta:



Koti:





Kaljakellunta 2012:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti