tiistai 4. syyskuuta 2012

Töitä ja juoksulenkkejä

Nyt mennään taas tukkaputkella joka suuntaan, mutta eipä se ole ennenkään haitannut :)

Tulin hetki sitten kotosalle ottamaan pienet torkut, että jaksan lähteä yöksi taas työmaalle - tosin tässä välissä ajattelin pyytää tarjouksen muutaman sadan flyerin painattamisesta messuille (omaan käyttöön), tiskata ja siivota sekä käydä lenkillä. Onneksi duunikaveri lupautui noukkimaan minut ajomatkalla kyytiin eikä siis tarvitse lähteä fillaroimaan Helsingin yöhön noin 15 kilometrin päähän kohteeseemme. Säästän siis sen 45 minuuttia autokyydillä, joten iltalenkki on tämän kunniaksi enemmän kuin paikallaan.

Remontti on erittäin kesken edelleen, joten en viitsi siitä laittaa taas hetkeen kuvia ennen kuin saan laminaatit paikoilleen. Juttelin myös tänään töissä, josko voisin pitää viikon sovitun vapaan vasta lokakuussa, koska remppapuuhat ovat todennäköisesti silloin parhaassa vaiheessa. Opiskelutkin alkavat jo tällä viikolla, mutta epäilen vahvasti ehtimisiäni huomiselle luennolle.. Noh, ensi viikolla paremmalla ajalla :)

Lenkkivermeet niskaan ja menoksi - alla myös kuva vesimeloni-homejuustosalaatista, jolla jaksaa vaikka koko päivän, yllättävän täyttävää nimittäin!

 juoksutakki: Nike
juoksuhousut: H&M
villasukat: mummo
musta-violetit lenkkarit: Asics
Taustalla näkyy siivu täydessä remontissa olevaa asuntoa, jossa on yllättävän mukava asustella kaikesta keskeneräisyydestä huolimatta.

Salaatti:
vesimelonia
Aura-juustoa
kananmunaa
jääsalaattia
avocadoa
paprikaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti