sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Easy weekend

Perjantaina pääsin töihin ajoissa, eli noin 7 maissa ja sain aikaiseksi yllättävän paljon, vaikka istuskelinkin lounaalla kesätyönsä lopettavan työntekijän kanssa normaalia pidempään. Työviikko oli paketissa noin klo 14.20, jonka jälkeen hilpaisin Rakennusvirastolle hakemaan parkkilupalapun, heitin lipukkeen kaverille kotimatkalla ja suunnistin kotosalle vaihtamaan salivaatteet. Olin Malmin Fixillä vähän kuuden jälkeen, jonne Anne olikin jo ehtinyt. Punttailimme ja venyttelimme normaalista poiketen vain reilun tunnin, koska A:n täytyi ehtiä vielä illalla alkavalle keikalle. Tosin pitkän salitauon jälkeen en olisikaan jaksanut treenailla yhtään kauempaa :) Harkitsin myös hetken keikalle lähtemistä, mutta viikko oli ollut sen verran työntäyteinen, että katsoin parhaaksi painua ajoissa nukkumaan, jotta jaksaisin ottaa ilon irti lauantaista.

Lauantaina heräillessäni siinä kymmenen maissa, päätin hakea kaupasta salaattitarvikkeet ja värkkäillä myös kunnon aamupalan. Varasin kauppareissun jälkeen pyykkituvasta ajan - puhtaita sukkia ei oikeastaan ole enää jäljellä, enkä kehtaa käydä enää hakemassa uusia H&M:stä (olen nimittäin jo hetken ostanut likaisten sukkieni tilalle vain uusia). Keksin myös varata kampaaja-ajan, tosin Pasilan Pepe Åhmanille tuli hieman kiire, koska putiikki oli menossa kiinni jo kahdelta. Lähdin aamupalalta suoraan Pasilaan, jossa värjäytin ja leikkautin hiukset taas vähän ryhdikkäämmiksi. Parturoinnin jälkeen hyppäsin junaan ja suuntasin Leppävaaran Selloon kenkäostoksille. Dinskosta tarttui mukaan mustat nahka-avokkaat ja ruskeat kiilakorkoiset mokkanilkkurit.

Leppävaaran jälkeen painelin keskustaan, jossa tapasin Leena-Marian ja hänen miesystävänsä. Kävimme istuskelemassa Teerenpelissä ja vaihdoimme kuulumisia puolentoista tunnin ajan, kunnes täytyi taas jatkaa matkaa - tällä kertaa valmistautumaan Pauliinan syntymäpäiville. Tekaisin ison kulhollisen salaattia, jota söin turhan ahneesti, koska jouduin ottamaan pienet torkut ennen lähtöä. Onneksi olin jo perjantai-iltana ehtinyt valita lauantain rynttyyt, joten asukokonaisuuden penkomiseen ei mennyt turhaa aikaa ja pääsin lähtemään jo ennen kahdeksaa liikenteeseen. Kun pääsin Töölöön hieman kahdeksan jälkeen - sievä yksiö olikin jo täynnä väkeä ja juhlatunnelma katossa.

 kaulakoru, paita, neule, hame: H&M
vyö: Mango
tiikerinraitasukkahousut: Gina Tricot
avokkaat: DinSko
kello: Swatch

 nahka-avokkaat: DinSko

mokkanilkkurit: DinSko

Ostin muuten pari viikkoa sitten kuvien tuoleja 3 kpl Ikeasta, koska tarvitsin syntymäpäivilleni lisää istumapaikkoja sekä tuolit remontin aikana valmistuvaa pöytätasoa varten. Nyt tämä likka painuu Hakaniemen Cafe Taloon kahville, palaa sen jälkeen pyykkäämään ja siivoamaan, jonka jälkeen ilta jatkuu hyvän musiikin merkeissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti