lauantai 31. maaliskuuta 2012

Muutoksen kevät 2012

Olipas aivan pakko laittaa otsikkoon vielä vuosiluku, koska mielenkiintoisia ja erilaisia keväitä on nyt ollut aika monta peräkkäin: 2006 valmistuin ylioppilaaksi, 2007 tiesin tarkalleen minne haluan lähteä opiskelemaan ja sain hyväksymiskirjeen, 2008 olin ensimmäisessä oman alani kesäduunissa, 2009 muutin Tampereelta kesäksi Helsinkiin työn perässä, 2010 muutin taas Tampereelta Helsinkiin haluamani työn perässä, 2011 sain lopputyöni valmiiksi, päädyin Tampereelle insinööritoimistoon suunnittelijaksi ja olin muuttanut hetki sitten M:n kanssa saman katon alle. Nyt, keväällä 2012 sain mahdollisuuden aloittaa työt yrityksessä, jonka vuoksi olin jo kaksi kertaa muuttanut pääkaupunkiimme. Päädyin eilen perjantaina allekirjoittamaan työsopimuksen, joka alkaa 23.4.2012, eli tasan kolmen viikon kuluttua. Päätökseeni vaikutti ehkä eniten se, että saan aloittaa projekti-insinöörin työt äärimmäisen mielenkiintoisessa, mutta myös vaikeassa projektissa, jolloin yritys ja minä pääsemme testaamaan mihin tästä tytöstä oikein onkaan :)

Nykyinen työni on ollut antoisaa ihanien duunikavereiden osalta ja osittain myös työtehtävienkin puolesta, mutta vuoden aikana erittäin mielenkiintoisia ja haasteellisia töitä on ollut kuitenkin masentavan vähän.. Ja välillä on tullut sellainen olo, että opiskeluiden aikana hankitut tiedot ja aiemmin kehitetyt taidot eivät pääse lähellekään oikeuksiinsa. Mutta tuleva kesä näyttää, että tuliko tehtyä oikea ratkaisu ja soveltuuko tämä inssinalku paremmin urakoitsijan vaiko konsultin leipiin. Olen jo nyt suhteellisen varma vastauksesta: urakoitsijalla meikäläisestä on enemmän hyötyä.

Tässä vielä kuvia viime viikolla ahkerasti käytössä olleesta paitamekosta (Australiasta 7 eurolla ostettua neulepaitaa on helppo muunnella löysästä paitulista pitkäksi mekoksi joustavan alaresorin vuoksi):


neulepaita/mekko: Australiasta
musta bolero mekon alla: VILA
valkoinen toppi: H&M
housut: Vero Moda
kengät: Donna Piu

Intouduin taas vaihteeksi ostamaan salaattitarvikkeita jääkaappiin ja olenkin ahkerasti puputtanut kaikkea vihreää tai muuten vain värikästä. Viikolla lautaselle eksyi useampaankin kertaan ananas-aurajuusto-kanan kaveriksi uunissa öljytilkan kanssa paistettuja juureksia ja punasipulia sekä erilaisia variaatioita vihersalaatista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti