lauantai 6. elokuuta 2011

French Connection from Britain

Brightonin French Connectionin liikkeessä lähes kaikki kesävaatteet oli alennettu 50-70 prosenttia alkuperäisestä hinnasta, joten useampi kuin yksi "bargain" löytyi kyseisestä putiikista.

Mukaan tarttui mm. kesäinen ja värikäs printtimekko, jonka pitkät hihat ja pienet olkapäärypytykset tekivät vaikutuksen. Myös perinteinen pikkumusta lähti mukaan, mutta mekkoa oli muokattu pienillä muutoksilla persoonallisemmaksi merkille uskolliseen tyyliin. Kolmas löytö oli rennot vekkihousut, joiden lahkeet liehuvat villisti kadulla kävellessä.


Mekko: FRENCH CONNECTION





Mekko: FRENCH CONNECTION
Vyö: GINA TRICOT
Kegät: MARCO TOZZI


Toppi ja paita: H&M
Housut: FRENCH CONNECTION

French Connectionia Tampereella myy ainakin duetto ja liikkeen valikoimassa on suomalaiseen tapaan normaalisti vain mustaa, harmaata, khakia ja joskus jopa punaista. Mallistosta on valikoitu myös ne perinteisimmät vaihtoehdot, mutta French Connection sopiikin hyväksi perusvaatteeksi laadukkaiden kankaidensa ansiosta.

2 kommenttia:

  1. Moikka Miia!

    Ihanan näkösiä vaatteita :) tajusin tossa itekin, et mullakin on yks French connectionin mekko! Se oli mulla itseasiassa päällä synttäreillä ekaa kertaa, vaikka oon ostanut sen jo varmaan reilusti yli vuosi sitten.. Mut se oli näköjään päässy hautautuun tonne vaatevuoreen ;) mut sekin oli tosi kiva!

    -taru

    VastaaPoista
  2. Tollanen "löytöjen" tekeminen omasta vaatekaapista on piristävää ja säästää rahaakin :)

    Harmittaa etten päässyt näkemään sitä ja osallistumaan vanhentumisjuhlintaan!

    VastaaPoista