tiistai 23. elokuuta 2011

Olivia is not rolling in the deep

Olen ostanut ja ajoittan myös tilannut Olivia-lehteä lähes koko sen olemassaolon ajan (jos en pahasti pieleen muista niin 4 tai 5 vuotta). Lehti, josta löytyy hieman sitä "perinteistä" hömppää ja sitten mahtavia juttuja ihmiskohtaloista ja kokemuksista sekä ajankohtaisista merkittävistä asioista. Toissa päivänä kipittelin kioskille hakemaan sunnuntailuettavaa ja yllätysyllätys mikä lehti sieltä tarttuikaan taas mukaan.

 
Tällä kertaa lehden syysmuotikuvat kiinnittivät huomioni:



Alusmekon yhdistäminen jakkuun on harvinaisen käyttökelpoinen idea, koska normaalisti muotikuvien "kopiointi" on täysin turhaa olemattoman käytännöllisyyden vuoksi. Toinen hauska yhdistelmä oli siistin kynähameen ja röyhelöpaidan kanssa puettu resuisen rento takki. Ja toisekseen, ompelupöydälläni on notkunut jo viime keväästä lähtien lähes samanlaisen takin palaset, jotka vain odottavat ompelukoneen käsittelyä :)


Henkilöhaastatteluista löytyi puolestaan juttu Henkka Hyppösestä - oli mukava lukea, että nelikymppisellä miehelläkin voi olla samanlaisia ajatuksia elämän realiteeteista

1 kommentti:

  1. Olivia on mullakin ainoo lehti, jonka pysyvänä lukijana oon säilyny, ja tosiaan alusti asti kans :)

    VastaaPoista