sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Juhlakamppeet ja viikonloppupiknik Pyynikillä

Eilen illalla kävin siskoni ja parin ystävän kanssa istuskelemassa iltapiknikillä Tampereen Pyynikillä. Ilma oli viileän raikas, mutta auringon laskettua tuuli yltyi vähän liian rajuksi ja jouduimme siirtymään kallion taakse suojaisampaan paikkaan. Ehdin kuitenkin napata kalliolta pari kuvaa samalla, kun hörpimme hunajaista teetä ja söimme suklaata sekä rapeita patongin palasia.

Pyynikin kevätilta

Kotona aloin penkoa vaatekaappia, koska kesäkuussa olisi ystäväpariskuntani häät enkä ole vielä osannut päättää, mitä laittaisin juhliin päälle. Australiasta tuotu Karen Millenin hillityn sävyinen mekko ja kahdet kengät valikoituvat kaapin perukoilta. Potkaisen jalkaan ehdottomasti Pura Lopezin kultaiset kengät, jos sää on vaan riittävän lämmin, mutta viileämmän kesäpäivän sattuessa kohdalle voin yhtä hyvin vaihtaa Carman mustiin avokkaisiin. Tämä asuyhdistelmä toimii varmati myös ensi kuun puolivälissä, kun kaverini palaa New Yorkista takaisin Suomeen ja järjestää tupaantuliaiset MadMen- teemalla :)


mekko: Karen Millen (Australiasta)
mustat avokkaat: Carma
kultaiset korkosandaalit: Pura Lopez
hiuskukka: Australiasta

Viikonloppuna illat ovat venyneet aika pitkiksi ja varsinkin eilisen ulkoilun, päivän kyläilyreissujen ja illan piknikin takia kävin pitkään yöhön ylikierroksilla. Tänään kuitenkin pitäisi päästä untenmaille ennen puoltayötä, koska maanantaina olisi vielä työpäivä ja illaksi onkin ohjelmaa niin paljon, että väsähtelyyn ei ole varaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti