torstai 19. huhtikuuta 2012

Kesäletti kuntoon

Tämän viikkoisen ja menneen viikonlopun mielenliikkeiden jälkeen päätin, että lopetan turhista murehtimisen ja annan elämän kuljettaa.. Sepä sitten kuljetti minut alakerran kampaamoon, josta varasin ajan ja eilen päässä komeilikin taas uuteen muotoon suittu letti.

Oikeanpuoleisen korvan kohdalla on edelleen lyhyempi viisto osuus (ollut siinä jo vuoden päivät), jota vaalennettiin hieman lisää ja muuhun täyspitkään hiukseen lisättiin myös hauskoja tehosteraitoja. Kampaajalla meni värjätessä ja leikatessa lähes 4 tuntia, mutta lopputulos ei olisi voinut olla enää parempi. Eilen kampaamoreissun jälkeen kävin tekemässä tupatarkastuksen kaverin uudelle asunnolle, jossa olikin maalauspuuhat menossa. Remonttihommien jälkeen keittelimme mutteripannussa varmasti elämäni parhaat kahvit ja nautiskelimme Stockan hullujen päivien donitsikojusta ostamillani valkosuklaadonitseilla.

Tänään töiden jälkeen tuli pyörähdettyä siiderillä vanhojen opiskelukavereiden kanssa Konttorissa, jossa vaihtelimme kuulumisia: mitä kukakin on viime aikoina tehnyt - kuka on ostanut asunnon tai aikoo ostaa, kuka muuttaa ja minne sekä missä kukakin aloittaa uudet työt seuraavien viikkojen aikana. Oli mukava kuulla, etten ole yksin näiden muutoksen tuulien kuljetettavana :)

Ja uudet hiuksetkin huomattiin, mutta nyt ne kuulemma näyttää siltä kuin olisin ottanut pidennykset pähääni :D Oikeastaan se on ihan hyväkin juttu, koska olen miettinyt pitkään, että miten saisin omista hiuksistani niin erilaiset, että niitä luultaisiin tekaistuiksi.. Mutta tässäpä ne nyt ovat:


Neulepaita: Australiasta

Kuuntele, jos ehdit: Enya - Sail Away

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti