torstai 12. huhtikuuta 2012

Uuden elämän alku

Otsikko kuulostaa vähän turhan mahtipontiselta, koska nyt kuitenkin on kyse vain pienoisesta elämäntavan muutoksesta. Päätin nimittäin tänään, että aloitan kesällä Helsinkiin muutettuani ostoslakon. Lakon, joka siis koskee kenkiä, vaatteita, asusteita ja laukkuja - en siis aio kieltäytyä kiiltävästä sisustusroinasta tai muusta mielenkiintoisesta ;) Kiellettyjen listalla ovat vain ja ainoastaan vaatekaappiin kuuluvat kapistukset ja kangasrievut.

Alkuinnostuksen jälkeen kohtasin kuitenkin todellisuuden ja onnistuinkin kiertämään totaalikiellon vaatteissa, koska tulen sallimaan kirpputoriostokset. Kuitenkin ainoastaan sillä ehdolla, että vaatekaapista puolestaan päätyy UFFille tai kavereiden nurkkiin vaihtarina vähintään saman verran tavaraa.. Tosin toivon, että edessä olevan muuton aikana jaksan panostaa tavaroiden ja ryysyjeni lajitteluun edes sen verran, ettei kaikke tarvitse raijata Tampereelta Helsinkiin saakka.

Pieni elämänmuutos ja säästötoimenpiteet tulevat todellakin tarpeeseen, koska Helsingissä aion muuttaa omaan asuntooni. Se siis tietää myös pelottavan pitkää velkavankeutta ja kohtuullisen paljon suurempaa menoerää kuukaudessa verrattuna nykyiseen vuokraani. Asuntoa ei siis vielä ole löytynyt, mutta toivon todellakin, että sellainen löytyy viimeistään heinäkuuhun mennessä. Hintalapulle antamani kipuraja aluetoiveeseen nähden on aika optimistinen, mutta hyvällä onnella ja maltilla ihan mahdollinen :)

Toivotaan siis, että viimeistään kesän loppusuoralla postailen täällä sisustus- tai remonttipäivityksiä!


Tässäpä vielä päivän työasu ja aamun herkut:
neule: BIKBOK (Ruotsista)
farkut: Diesel
vyö: H&M
kengät: Bronx
takki: VeroModa
kaulakoru: SNÖ

aamupala: hunajamelonia, ruisleipää salaatilla ja paprikalla + tuoremehu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti