tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen teemaväri olikin valkoinen

Pääsiäinen oli ja meni, mutta muistoksi Tukholman matkasta jäi sentään jokunen vaatekappale, kaulakoru ja suklaalevy sekä yksi tölkki... VETTÄ!

Perjantaina puolenpäivän jälkeen suuntasin nuorimman siskoni kanssa Hämeenlinnaan, jossa meistä keskimmäinen jo odottelikin matkaseuraa. Emme kuitenkaan olleet ihan pienellä porukalla liikenteessä, koska reissulaisia oli lähdössä Silja Linen kyyditettäväksi 43 henkeä, niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin. Moni matkalaisista oli puolituttuja, mutta toisia en ollut koskaan nähytkään - silti jokainen meistä bussissa hölpöttäjistä oli asunut suurimman osan elämäänsä ja nuoruuttaan lähes samoilla nurkilla.

Perjantai-iltana tuli tanssittua ja kannustettua porukan karaokelaulajia koko illan ajan, kun taas lauantaina ilta loppui vähän nopeammin. Lauantaina nimittäin kaupungilla ravaamisen ja spa-osastolla kylpemisen jälkeen olo oli kuin nukutusnuolesta osuman saaneella metsäneläimellä. Päädyin petiin jo ennen puoltayötä, joka oli varmasti hyvä päätös, koska sunnuntaina Suomeen palatessa uni maistui edelleen pitkin päivää. Päätin myös, ettei tämä vanhus enää lähde Ruotsin risteilyille vaan tyytyy jatkossa vähän lyhyempiin Viron reissuihin :)

 bikinit: H&M
neulepaita: BIKBOK
mekko: Manhattan

kaulakoru: SNÖ 

lempisuklaa: Kalev valkosuklaa-mustikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti