tiistai 25. lokakuuta 2011

Kukkia, kuteita ja koiruuksia :)

Sunnuntaina näin Hennaa pitkästä aikaa ja lupasin tehdä ystäväiselleni kunnollisen aamupalan. Henna puolestaan toi upean kukkakimpun, jonka päätin ottaa mukaan kukkien kuihtumisenkin uhalla Tampereelle. Aamun aloitus sujui lähes saman kaavan mukaan kuin niin usein muutenkin: lasi pehmeää marjasmoothieta, sämpylä juusto-, kalkkuna- ja kurkkutäytteellä, pari kuppia kahvia, mehua ja vaniljajogurttia. Kun aamupalat oli saatu upotettua alas ja viimeisen kuukauden kuulumiset vaihdettua, jatkoimme ulos syksyiseen ilmaan lenkille. Siperian husky Jedi, 13-vuotias papparainen, oli innoissaan lenkillelähdöstä, koska aina Hennan nähdessään karvakorvalla on tiedossa piiitkä kävelyreissu :)




Työviikko alkoi maanantaina suhteellisen reippaalla mielellä, jäin jopa tekemään tunteja sisään, mutta tänään aamu ei ihan ollut niin onnistunut ja pääsin töihin vasta yhdeksäksi. Aamulla unentokkurassa tuli laitettua hieman liian vähän vaatetta päälle samalla, kun jaloissa kuumotti lämpimät talvisaappaat:

Takki: Esprit
Housut: Mango
Kengät: Bronx
Nahkakäsineet: Mutka
Tausta: 50-luvulla rakennetun kerrostalomme ihana alkuperäishissi

Tänään töiden jälkeen innostuin oikein kunnolla kaikesta, mitä en normaalisti tee koskaan: kutomisesta ja puutarhahommista. Kävin ostamassa Novitan valkoista Softy -lankaa ja kukkamultaa lahjoituksena saamalleni kukkaraasulle. Multaan tungettua nuukahtanutta kasvia katsoessa ei todellakaan jää epäselväksi kuinka vähän näissä käsissä on viherpeukalon vikaa.. Neulominenkaan ei oikein ottanut tuulta alleen ja hartiaboleron teko jäi kauteen, jolloin hermot kestävät vähän paremmin :)



2 kommenttia:

  1. Minun vaimoltani loppui tuo sama lanka kesken, jos sinulle jäi ylimääräistä haluaistko myydä minulle? Voit ottaa yhteyttä r.dzino@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Hei Dzino, valitettavasti lankaa ei jäänyt boleron jäljiltä kuin pieni pätkä.

    VastaaPoista