keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Uukkarin popup-tila sulkeutui Espalla

Vaikka vielä viime viikon torstaina oli kuumetta mittarissa, niin en malttanut olla viikon viimeistä päivää kotona sairastamassa. Heräsin aamulla aikaisin töihin, joten pääsin lähtemään jo kolmelta kotosalle. Seurasin työpäivän ajan olotilaani tarkasti, sillä illalla oli tarkoitus lähteä Helsinkiin, jos vain mitenkään jaksaisin.. Jaksoinpa hyvinkin ja työpäivän jälkeen suuntasin kotiin pakkaamaan tavarani pieneen kassiin ja kipitin neljältä lähtevään Pendolinoon. Pääsin Helsingin rautatieasemalle puoli kuuden aikaan ja treffasin Anskun pääovien edessä. Suuntasimme Amarilloon syömään ja vaihdoimme kuulumisia noin puolentoista tunnin ajan (sekään ei olisi riittänyt, jos aikaa vain olisi ollut enemmän). Seitsemän jälkeen päätimme poiketa vielä jokusessa Aleksin varrella olevassa kaupassa ja Stockmannin kohdalla erkanimme - Ansku lähti kotia kohti ja minä tapasin Espan puoleisella kulmalla Helin ja Ollin.

Helin ja Ollin kanssa kävelimme yhtä matkaa Esplanadilla sijaitsevalle Popup -tila 9:lle, joka on osa UUtheoryn kampanjointia. Yhdeksän pintaan ysi alkoi täyttyä ja tuttujakin löytyä yhä enemmän ja enemmän vieraiden seasta. Loungen puolella nautimme erilaisista marjaisista juomista ja raikkaasta salaatista puoleen yöhön saakka.



Loppuillasta törmäsimme Paulaan ja Kiraan, jotka olivat tulleet vain vähän meidän jälkeen loungeen viettämään aikaa. Ilta meni mukavasti kuulumisia vaihdellessa ja vastapäisen pöydän "metsurimiehen" Helille lähettämille "treffi-ilmapalloille" naureskellessa :) Aivan viime tunneilla lähes koko roikka päätyi kokeilemaan ilmapalloilla vuorattua tanssilattiaa ennen jatkoille lähtöä.





Yllä olevista kuvista keskimmäisessä tanssahdellaan Ollin ja pallojen kanssa, kun taas alimmaisessa kuvassa Paula pomppii omia menojaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti