lauantai 22. lokakuuta 2011

Viikonlopun aloitus

Perjantaiaamuna heräsin ajoissa laittamaan kunnon aamupalaa, vaikka uni olisi maistunut varmasti pitkälle päivään. Olin tiistaista torstaihin työreissulla Pasilassa ja Espoossa, joten torstai-iltaisen väsymyksen määrän voi vain kuvitella.. Kokous- ja koulutuspäivät sujuivat mukavasti, mutta Espoossa ja Etelä-Suomessa riehunut upea myrsky piti hotellivieraat hereillä. Arkiviikon viimeinen päivä lähti käyntiin seuraavalla menulla:

Ruispala voilla, kalkkunaviipaleella ja salaatinlehdellä
Verigreippimehua
Banaani, vadelma, mango, mustikkakeitto, maito -smoothie
Kahvi reilulla määrällä maitoa

Töihin lähtiessä huitaisin päälle viimeisen parin viikon aikana lähes lempivaatteiksi muodostuneen yhdistelmän: Zaran untuvatakki, H&M:n pirteän värinen huivi, Dieselin farkut ja Bronxin ruskeat nahkasaapikkaat.



Lähdin töistä jo kolmen aikaan, koska neljältä oli tarkoitus mennä Tarun kanssa lenkkeilemään Pyynikin ja Pispalan maastoihin. Tosin lenkkeily jäi tällä kertaa vain rauhalliseksi kävelyksi, koska flunssan ja kuumeen jälkeen jatkunut heikko olo vaikuttaa edelleen eikä reippailun merkeissä viitsi siis turhaan revitellä.. Pispalan rinteen painovoimaa uhkaavat puutalot ja niiden pihat toivat jotenkin mieleen Keski- ja Etelä-Euroopan maisemat myöhäisen syysauringon paistaessa Pyhäjärven laidalta. Rauhallisen kävelytahdin vuoksi tunnin lenkki aiheutti jonkinlaisen syväjäätymisen ja kävelyn jälkeen Nordic Gastropubiin suunnattuani jouduin istumaan sisätiloissa takki ja kaulaliina päällä :) Tosin raikas viini ja rapean herkullinen ankka-salaatti-ateria helpotti kohmettunutta oloa. Laitoin pari kuvaa Noordicin sisätiloista, koska paikka on mukavan kotoisa ja ruuat herkullisia sekä kohtuuhintaisia (ankan koipi salaattipedillä ja isot lihapullat muusilla maksoivat molemmat 12€/ateria).



Gastrossa nautiskelun jälkeen kävimme M:n kanssa pakkaamassa tavarat viikonlopuksi ja lähdimme huristelemaan kohti eteläisempää Suomea. Vaihdoin lenkin jälkeen päivän työasuni enemmän perjantaifiiliksen mukaiseksi, koska pukeutumisessa ainoastaan korkokengät onnistuvat luomaan todellisen viikonlopputunnelman ;) Ja ei muuta kuin rentouttavaa viikonloppua viettelemään!

Pipo: PUMA
Takki: ZARA
Laukku: Espanjasta
Housut: VeroModa
Kengät: Donna Piu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti