maanantai 10. lokakuuta 2011

Suloinen sunnuntai, laiska lauantai, perinteinen perjantai

Päätin rauhoittaa kerrankin viikonlopun niin, etten suunnitellut mitään etukäteen enkä suostunut lähtemään Tamperetta pidemmälle..enkä poistunut kotinurkistakaan kuin elokuviin tai kävelylle :)

Perjantai
Perjantaina suostuin Plevnaan elokuviin, koska M alkoi olla jo hermostunut kotinurkissa pyörimisestä. Käväisimme katsomassa Drive -leffan, joka oli saanut Cannesissa voiton parhaasta ohjauksesta. Elokuva oli kohtuullisen hidastempoinen ja jätti katsojalle aina hetken aikaa sulatella tapahtumia.. Luulen, että pätkä jakaa katsojat lähinnä kahteen leiriin - niihin, jotka eivät voi sietää sitä ja sellaisiin, jotka ihastuvat ensikohtauksessa.


Takki: ZARA
Farkut: Diesel
Kengät: Tapas
Käsineet: Global


Lauantai
Lauantaina pyörähdin kaupungilla pienellä aamupäiväkävelyllä ja lenkin päätteeksi eksyin Suomalaiseen kirjakauppaan. Mukaan tarttui Jens Lapiduksen Stockholm noir -sarjan toinen osa, Siisti kosto. Ensimmäisen osan ostin jo alkukeväästä ja ahmin sen hetkessä, joten jatko-osan hankinta oli venynyt jo turhankin pitkälle.. Lueskelin kirjaa ja välillä kävin värkkäilemässä pronssin sävyistä nahkatakkia ja siihen sopivaa vyötä kuntoon. Sain nahkatakin vöineen vihdoinkin käyttökuntoon ja tässä on tulos:




Viiteen mennessä olin saanut siivottua nahkatakista syntyneen sotkun ja sain iltakahviseuraksi vanhat opiskelukaverini Annikan ja Lauran sekä Jennin, jotka toivat mustikkapullaa mukanaan. Ilta kului todella nopeasti ja pian muutama tunti olikin jo kulunut ja kahvin rippeet palaneet pohjaan pannussa :) Likat lähtivät jatkamaan iltaa Café Europaan ja minä jäin rakkaan kirjani kanssa sohvan pohjalle jatkamaan rentoutumisviikonloppuani.


Sunnuntai
Suloinen sunnuntai alkoi pienellä perinteisellä aamupalalla, eli marjasmoothiella ja kahvilla. Lueskeltuani hetken Stockholm noiria lähdin ulkoilemaan, mutta tällä kertaa kamerani kanssa. Päädyin Pyynikin lenkilläni Villa Maciin, jonne on ilmainen sisäänpääsy ja esillä ajoittain vaihtuvat taidenäyttelyt sekä talon oma kokoelma.





Ykkösyhdistelmä: kulttuurisunnuntai ja raikas syksy :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti