lauantai 29. lokakuuta 2011

Ihonhoitoa ja Halloween- juhlia

Viikonlopuissa ehdottomasti parasta on nukkua niin pitkään kuin jaksaa ja herätä auringonpaisteeseen. Heräämisen jälkeen on mukava ummistaa vielä silmät hetkeksi ja nousta tekemään aamupalaa, jota sitten voi nautiskella seuraavan tunnin ajan :) Viikollakin verkkaiset aamut ovat mitä parhaimpia päivän aloituksia, mutta harmittavan usein sitä tulee mentyä niin myöhään nukkumaan, ettei kuudelta nouseminen muutaman tunnin yöunien jälkeen oikein innosta. Onneksi tänään ei ole minnekään kiire ja kaiken voi tehdä kuin hidastetussa filmissä. Edellisilta oli mennyt rauhallisesti Sirjan kanssa Bridemates- leffaa katsellessa ja pienellä iltakävelyllä elokuvan jälkeen.

Tänään heräsin pitkien yöunien jälkeen niin kuin kunnollisena viikonloppuna kuuluukin - eli vitkutellen ja venytellen. Aamupalan jälkeen lähdin pienelle kävelylle nuuhkimaan syksyn raikkautta ja ottamaan ilon irti pian loppuvista auringonsäteistä. Suihkun jälkeen otin testikokeiluun The Body Shopista noin kuukausi sitten ostamani kasvojenkuorintanaamion ja kaksiosaisen vartalovoin. Nutriganics Smoothing mask kertoo purkin kannessa uudistavansa, raikastavansa ja jättävänsä ihon syväpuhdistetun tuntuiseksi. Mutanaamion annetaan vaikuttaa noin 10 minuutin ajan, jonka jälkeen se pestään pois. Iho tuntui kyllä puhtaalta, mutta myös todella kuivalta.. tosin tekstejä tarkemmin lueskellessa naamio on tarkoitettu ensimmäisiä ikääntymisenmerkkejä vastaan, joten ehkä tökötti on vielä meikäläisen naamalle liian tiukkaa tavaraa. Bodybutter kuitenkin onnistui pehmittämään ihoa kiitettävästi ja tuoksukin on mitä mahtavin - ei imelä tai makea, vaan raikas ja mieto :)

Alempana kuvassa olevaa tummanharmaata luomiväriä ajattelin kokeilla ensimmäisen kerran tänään, koska illalla olisi tiedossa Halloween- teeman mukaiset juhlat ja tunnetusti teemameikin täytyy olla paljon normaalia rajumpi :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti