lauantai 10. joulukuuta 2011

Joululahjaideoita

Joulun alla tekisi mieli lähinnä rauhottua, mutta liian monena vuotena lahjojen metsästys ja muu tohina on jäänyt aivan liian viime tippaan. Nyt kuitenkin olen aiemmista vuosista viisastuneena hankkinut kaikki lahjat hyvissä ajoin - tai oikeastaan materiaalit niihin. Mutta enää vain yksi tee-se-itse lahja on viimeistelemättä ja sen pääsen ehkäpä esittelemään jo ensi viikolla.. Uskallan täällä kertoa sellaisten ihmisten lahjuksista, jotka eivät varmasti tätä blogia lue tai edes tiedä tämän olemassaolosta :D Joten alla oleva kaulakoru on tulossa toivon mukaan juurikin tällaiselle bloggailuharrastuksestani tietämättömälle:

Kristallikaulakoru: itse tehty

Niin ja tamperelaisille tai paljon Tampereella käyville ystävyksille suosittelen lahjaideaksi Pyynikin näkötornin lahjakorttia munkki-kahveille. Muistaakseni lahjakortteja saa 5:lle ja 10:lle käyntikerralle, joten hintakaan ei ole aivan mahdoton herkkusuille :) Kävin muistaakseni viimeksi näkötornin kahvilassa, kun helsinkiläiset ystäväni tulivat kyläilemään koko viikonlopuksi Tampereelle. Tosin kahdella heistä oli päiväsaikaan tanssikisat, joten jäätyämme Ollin kanssa kahden, kiertelimme kaupunkia ja kävimme ryystämässä kävelyn päätteeksi kahvit ja nassuttamassa munkit Pyynikillä.

Tampereen parhaiksi munkeiksi tituleeratut Pyynikin näkötornin kahvilan sokerimunkit

Lahjaideoinnin jälkeen pitääkin suunnistaa pian kähertämään hiuksia ja laittautumaan muutenkin, koska ystäväni lupasi noukata meikäläisen kyytiin kahdeksan maissa. Illalla nimittäin on tiedossa 60-luvun tyyliin järjestetyt syntymäpäiväjuhlat, joihin päätimme panostaa oikein kellohelmamekoilla!

Lumenvalkoista viikonloppua.

2 kommenttia:

  1. Niin ihana toi kaulakoru! Saaja varmasti tykkää. ;) Juulia kyseli tota mustana ja mulle vaaleanpunaisena kiitos. :D <3

    VastaaPoista
  2. Haluaisko Juulia, että värit menee salla tavalla kuin tossa kuvan korussa: eli 2 mustaa nauhaa ja 1 kirkas? Ja laitetaanko teikälle kokopinkki vai samoin kuin kuvassa? ;) Ja hinnasta toki pitää sopia, hahaa!

    VastaaPoista