torstai 8. joulukuuta 2011

Siivousmotivaatio hukassa..

Itsenäisyyspäivä meni lähinnä siivoillessa ja järjestellessä paikkoja kotosalla, koska viimeisen kahden viikon ajan olen lähinnä panostanut sotkemiseen, mylläämiseen ja tavaroiden levittelyyn.. Joulunalusprojektien jäljiltä jäi kuitenkin vielä reilusti kaappeihin tungettavaa tavaraa esille, joten ajattelin laittaa muutaman kuvan siististä asunnosta, johon nyt siis olen pyrkimässä (lähinnä työ/vierashuoneen osalta, joka on edelleen täyden kaaoksen vallassa). Siisti ja puhdas koti saa kieltämättä mielen lepäämään, mutta usein suuremman kuukausisiivouksen aloittaminen nostattaa niskakarvoja sen verran paljon, että sitä on helpompi lykätä ja lykätä :)

Tosin tiistaina kuin seinään päättyneessä järjestelyurakassa osasyyllisenä saattaa olla O'Connell'sissa pyörähtäminen ennen kaupungin ilotulitusta.. Jonka jälkeen mikään muu ei oikein kiinnostanut kuin rakettien värjäämän taivaan katselu ja sohvalla löhöily.









 Olohuoneen paras osa on osittain näkyvä tiiliseinä, josta näkee hauskasti julkisivun suuntaisen painuman (tiilirivistö kaataa julkisivuun päin). Tosin sekin kerää pölyä turhan paljon tällaiselle siivouslaiskiaiselle..

1 kommentti:

  1. Täällä olisi sinulle tunnustus. ;) http://mypinkrevolution.blogspot.com/2011/12/blog-with-substance_10.html

    VastaaPoista