lauantai 31. joulukuuta 2011

Voisiko uusi vuosi enää paremmin alkaa?

Tänään, vuoden 2011 viimeisenä päivänä, sattuu olemaan kuukauden lomani ensimmäinen päivä. En oikeastaan tiedä voiko uusi vuosi enää paremmin alkaa, kuin viikon mittaisella vapaalla kotosalla, jonka jälkeen loman vietto jatkuu Australian Melbournessa ja Uudessa-Seelannissa. Kaiken tämän lisäksi pääsen rutistamaan oikein kunnolla nuorinta siskoani kolmen kuukauden tauon jälkeen. Siskoni nimittäin on ollut töissä lokakuusta saakka Perthissä Australiassa ja muuttaa nyt vuoden vaihteen jälkeen Melbourneen. Siskoni lisäksi tulen vielä pidemmän tauon jälkeen näkemään Valencian aikaisia vaihtoystäviäni Christiania ja Alexia. Kaksi vuotta ja neljä kuukautta sitten vietellessäni ensimmäistä iltaani Espanjassa tutustuin Melbournesta kotoisin oleviin kaveruksiin. Nyt yli kahden vuoden jälkeen, vaihtoaikaisista ystävistäni, tulen ensimmäisenä näkemään juuri heidät, joihin aikoinani ensimmäiseksi tutustuinkin. Tämän takia tuntuu kuin jonkinlainen ympyrä sulkeutuisi!

Lomani ensimmäinen päivä tuli pyhitettyä lähinnä Australian matkaan valmistautumiselle: reissuletti sekä suojaus silmille ja hiuksille on nyt kunnossa. Kampaajani kiiltäviksi silottelemilla suortuvilla on myös hyvä lähteä juhlimaan vuodenvaihdetta :)

aurinkolasit: Versace

hoitoaine, jossa UV-suoja: Paul Mitchell

reissuhiukset: toisen korvan vierestä polkkamittaiset, muuten täyspitkät ja kerrostetut
aurinkolasit: Versace


Tein Tampereen Koskikeskuksessa mukavan löydön sopivasti ennen aurinkoon suuntaamista - Silmäasemalla nimittäin oli lähes kaikki aurinkolasit puoleen hintaan ja bongasin aurinkolasirivistöstä Versacen ihanat ruskean sävyiset lasit. Aurinkolasihankintojen jälkeen suuntasin GloHairiin värjäyttämään ja leikkauttamaan hiukseni. Jo aiemmin olin leikannut oikean korvan kohdalle polkkapituisen viiston ja tänään se sai tehosteeksi vaalean värin, muuten hiuksia vain kerrostettiin ja lyhennettiin hieman. Lopuksi päätin ostaa vielä matkaa varten hiuksilleni hoitoainesuihkeen, joka sisältää UV-suojan. Suihke oli kohtuullisen kallis, mutta edellinenkin hoitosuihke kesti käytössä lähes kaksi vuotta, joten tämäkin tulee takuulla maksamaan itsensä takaisin.

Kaupunkikierroksen ja päivän lehden lukemisen jälkeen tämä lomailija ottaa pienet torkut ja suuntaa virkeänä illan yhdistelmäjuhliin: läksiäis- ja uudenvuoden bileisiin :)

Menestystä ja mukavia hetkiä vuodelle 2012!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti