lauantai 3. joulukuuta 2011

Villakangastakki + nahkakassi = viikonloppu

Hui, ja taas on viikko vierähtänyt niin nopeasti, että ihan alkaa jo pelottaa tämä vauhti.. Menneellä viikolla normaalin työpäivän lisäksi aikaa on tullut kulutettua tulevien joululahjojen parissa (ajattelin tehdä itse suurimman osan), ulkoilemalla ja kuntosalilla sekä kirpputorilla ja ihonhoitokutsuilla :) Eilen jaksoin pakertaa töissä vain noin kuuden tunnin päivän, mutta torstaina tunteja tulikin tehtyä lähemmäksi kymmenen, sillä Pasilassa ollut kokous ja siihen liittyvä jälkipuinti vei koko päivän ja hieman enemmänkin.. Ajattelin tehdä tänään vielä pari työjuttua pois kummittelemasta, jotta saan ensi viikolla keskityttyä taas täydellä teholla oleelliseen. Toisaalta en myöskään osaisi nauttia tämän päivän tulevista pikkujouluista, jos takaraivossa olisi koko ajan työasioita.

Viime ja toissaviikolla olen käyttänyt ahkerasti itse tekemääni nahkakassia ja kirpparilta viime talvena ostamaani Mangon villakangastakkia, jonka olen muokannut uudelleen. Takki oli ostettaessa lähes nilkkapituinen eikä siinä ollut kunnollista kaulusta talven viimoja vastaan, joten nappasin helmasta reilun palan pois ja siirsin osan helmaa kaulukseksi. Nyt takissa on siis reisimittainen helma, joka sopii tällaiselle pätkälle paremmin ja korkea kaulus, jonka saa tarvittaessa pystyyn suojaksi tuulelta. Takki maksoi 12 € (takissa oli hintalappu paikallaan ja alkuperäinen hinta oli 149 €) ja nahkakassiin käyttämäni nahan sain aikoinaan äidiltäni, joten käytännössä asukokonaisuudelle tulee hintaa vain nahkasaappaista, jotka olen ostanut uusina.


Pipo: Pieces
Kaulahuivi: H&M
Nahkahanskat: Sauso
Takki: Mango (itse muokattu ja helma vielä kesken - tulossa nahkakaistale yksityiskohdaksi)
Housut: VeroModa
Saappaat: Vagabond

Nyt lähden hankkimaan tarvikkeita olohuoneen kristallikruunuun, jonka jälkeen pakerran pari tuntia työjuttujen parissa. Kahden maissa pitäisi käydä tyhjentämässä kirppispöytä ja kipaista kodin kautta, jonka jälkeen suuntaan Hämeenlinnaan tapaamaan ystäviä ja juhlistamaan pikkujouluja. Eipä siis taaskaan ole tekemisen puutetta tiedossa! :)

2 kommenttia:

  1. Toi laukkuhan näyttää todella kivalta...! :)

    VastaaPoista
  2. Juu, eikä ollenkaan nuhjuiselta niin kuin ensin pelkäsin :)

    VastaaPoista