keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Kevyt, mutta tuulelta suojassa

Menneen syksyn ja kuluvan talven säät ovat olleet mitä erikoisemmat, joten tuntuu ettei oikein kukaan tiedä mitä laittaisi ulos lähtiessä päällensä. Kaupungin kaduilla tulee vastaan niin lyhyitä nahkatakkeja kuin polvipituisia untuvatakkejakin. Itsekin olen jääräpäisesti viimeisen kahden viikon ajan hikoillut toppatakki päällä miettien mantraa: nyt on talvi ja sitä talvitakkia pidetään silloin. Tosin nollan molemmin puolin keikkuvassa lämpötilassa pärjäisi aivan hyvin vähemmälläkin - mikä tulikin todettua kevyt, mutta tiuhalla neuloksella tehty syystakki päällä.


Kevyemmän takin lisäksi kevyempää oli muukin: Vilan kuviomekko varustettuna hartiabolerolla ja paksuilla 60 denierin sukkahousuilla riitti hyvin pitkävartisten saappaiden kaveriksi kovempaakin viimaa vastaan.

 takki: Mango
mekko: Vila
kengät: Roberto Boteila

Eilen illalla leffaan lähtiessä (the Girl with the Dragon Tattoo) ajattelin laittaa nilkkurit jalkaan, mutta tulin lopulta järkiini, sillä tiistai-illan myräkkä oli sitä luokkaa, ettei kadulla kävellessä meinannut pysyä pystyssä..

mekko: Vila
kengät: Tamaris

Leffaillan kunniaksi kävimme M:n kanssa hakemassa Ben&Jerry's jäätelöpikarin ja nassutimme sen yhdessä 2 tuntia ja 40 minuuttia kestäneen elokuvan aikana - tai tarkemmin alkutekstien vielä pyöriessä :) Liiasta jäätelöstä ja kipeästä vatsasta huolimatta voin suositella elokuvaa kaikille Stieg Larssonin trilogian ruotsalaisversion katsoneillekin. Elokuvat ovat tottakai samankaltaisia, koska perustuvat samaan kirjaan, mutta erojakin onneksi löytyy - lähinnä kuitenkin näyttelijäsuoritusten osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti