lauantai 12. marraskuuta 2011

Pikkujoulut tulossa ja mekko päälle...mutta mikä niistä?

Pikkujoulukausi todellakin alkaa puskea päälle ja perinteisesti haluaisin pukea päälle pikkumustan, tai ainakin mekon. Ongelmaksi vain on muodostunut se, että minkä näistä laittaisi päälle. Olen tehnyt vuosien varrella kymmeniä mekkoja ja niistä suurin osa notkuu edelleen vaatekaapissani - kerran tai kaksi käytettynä. Nyt siis päätin, että pikkujouluasuni koostuu itse tehdystä mekosta, itse tehdystä korusta sekä mielellään myös itse väsäillystä nahkalaukusta :) Mekkotilanne on jo niinkin hyvä, että olen valinnut muutaman vaihtoehdon, joista jokin päätyy päälle saakka. Koruvaihtoehtojakin on, mutta ajattelin tehdä viikon sisällä ainakin pari uutta, jotta valinnanvaraa löytyisi sitten tositilanteen tullen. Juhlalaukkukin on jo lähes valmis, mutta se ei ehinyt näihin kuviin mukaan..

Joku näistä siis pitäisi valita firman pikkujouluihin, mutta mikä?

 Tuorein tekele, joka valmistui eilen. Tällä hetkellä potentiaalisin vaihtoehto :)

 Viime keväänä vappujuhliin valmistunut mekko, jota olen käyttänyt jo pariin kertaan..

 Kahdesta huivista kasattu kukkamekko, jota käytin lähes jatkuvasti kesällä 2009 (mekon tekovuosi), mutta mielestäni ehkä enemmänkin kesäkäyttöön..

 Lumileopardi- kuvioinen pikkumusta, jota en ole käyttänyt kertaakaan.. ehkä sen vuoksi, ettei kangas anna mitään anteeksi (olisi siis pitänyt tehdä pientä rypytystä alaosaan) :D

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä pronssinen lurex- mekko, joka ei ole itse tehty vaan ostetusta paidasta mekoksi muokattu tapaus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti