lauantai 19. marraskuuta 2011

Rantaunelmia ja lentoliput Australiaan: CHECK!

Pienen hiljaiselon jälkeen on, ah, aivan mahtava fiilis kirjoittaa tänne, että nyt vihdoinkin Australian lentoliput on varattu! Lähtö tapahtuu siis 8.1.2012 ja paluu saman kuukauden 31. päivä, jolloin ehdin vietellä kolmisen viikkoa Melbournessa ja muualla Australiassa sekä mahdollisesti Uudessa-Seelannissa. Päädyin kolmen viikon matka-aikaan lähinnä töistä saadun vapaan, riittävän loma-ajan ja tiettyyn rajaan vedetyn budjetin vuoksi.

Siskoni muutti lokakuun alussa Perthiin, Australian länsirannikolla sijaitsevaan kaupunkiin töiden perässä. Itse olen taas haaveillut pienestä lapsesta saakka maapallon toisella puolella sijaitsevasta suuresta mantereesta. Nyt unelmasta on siis vihdoinkin tulossa totta! Itseasiassa kaksi vuotta sitten vietetty vaihtoreissu oli alkujaan tarkoitus olla Australiassa, mutta meidän korkeakoululla ei valitettavasti ollut kunnollista vaihtoyliopistoa koko Australian mantereella, joten puolen vuoden opiskeluoikeudesta olisi joutunut maksamaan suolaiset 6 000 euroa. Päätin siis silloin jättää Australian vielä haave-arkistoon ja suunnata lähemmäksi Espanjaan vaihtoon.

Siskoni ilmoittaessa lähdöstään Ausseihin innostuin katselemaan matkoja Perthiin ja sovittiin, että tulen kyläilyreissulle down underiin. Tosin noin kuukausi sitten skypessä jutellessa selvisi, että siskoni aikookin muuttaa vuodenvaihteessa Melbourneen, joten onneksi en ehtinyt varata lentoja vielä Perthiin :) Tammikuinen matka kuumaan ja aurinkoiseen Australiaan tulee kuin piristysruiskeeksi keskelle talven kaamosta.

Tässä vielä jokunen kuva Melbournen miljoonakaupungista matkakuumeen nostattamiseksi:






Kaupunkiloman lisäksi lähden metsästämään Australiasta todellisia rantaunelmia ja rauhoittumista pitkän opiskelu- ja työputken jälkeen (en nimittäin ole pitänyt viikkoa pidempää lomaa arjesta viimeiseen 7 vuoteen):




P.S. Näitä kuvia katsellessa varpaat tuntevat jo kuuman ja pehmeän rantahiekan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti